Ohjelmat

RTV:n ohjelmasarjat


RTV on perustettu 2015. Ohjelmat alkoivat Timo Tahvanaisen Maailmankuvia -sarjasta. Nykyään RTV:llä toimii useita sarjoja. Voit tutustua seuraavaksi ohjelma tarjontaamme.

Maailmankuvia sarja,

Timo Tahvanainen

Kuolematon elämä sarja,

Pekka Kaarakainen, Seppo Pölkki

ALKUPERÄISSARJA:


MAAILMANKUVIA

Paulin pakeilla sarja, 

Pauli Liikala

Tähtitunti sarja,

Kalevi Riikonen, Asko Nummela

Kohtaamisia sarja,

Teemu Kassila

Juhan Juttusilla, 

Juha Pennala

RTV:n uran rajatiedon haastattelujen ja dokument-tien tuottajana aloitti Timo Tahvanaisen ideoima Maailmankuvia- sarja. Tässä ohjelmasarjassa on pyritty avaamaan ihmisen henkistä ja maallista elämää - erityisesti maailmankuvaa muuttavana kokemusmatkana.

Tässä ohjelmasarjassa on vieraillut tähän mennessä puolentoista sataa eri alojen ihmistä, tieteilijöistä taiteilijoihin sekä muita henkisen maailmankuvan omaavia ihmisiä.


Haastattelijan maallinen työura on kulkenut viimeiset 20 vuotta terveydenhuollon alalla. Maailmankuvia sarjaa pääset katsomaan TÄSTÄPAULIN

PAKEILLA

Paulin pakeilla haastatteluissa käydään läpi haastateltavien henkilöiden henkisen kehityksen keskeisiä vaiheita ja niihin liittyviä tapahtumia ja ilmiöitä. Näitä henkisyyteen liityviä elämäntarinoita on koossa jo lähes sata.


Haastattelija, Pauli Liikala on tehnyt elämäntyönsä

tietojenkäsittelyalalla ja liikkeenjohdon konsulttina, 

Kauppatieteiden maisterina. (KTM)


Paulin pakeilla ohjelmia pääset katsomaan TÄSTÄ

Kohtaamisia -sarja on Teemu Kassilan luotsaama ohjelmasarja, jossa tutustutaan erilaisiin hengen virtauksiin ja ajattelusuuntauksiin.


Kohtaamisia sarjan vieraana on nähty mm. maamme eturivin taiteilijoita, yhtälailla kuin kulttuurintuottajia sekä tunnettuja filosofeja ja aikamme omaperäisiä ajattelijoita. Näistä tunneimpiin vieraisiin lukeutuu mm. Vesa-Matti Loiri, joka oli Teemun vieraana keväällä 2018. 


Teemu Kassila on addiktioterapeutti ja kirjailija, sekä edustaa henkilöhistorialtaan Suomessa hyvin tunnettua Kassiloiden elokuvantekijä sukua.


Kohtaamisia sarjaa pääset katselemaan TÄSTÄ

KOHTAAMISIA

KUOLEMATON 

ELÄMÄ

Kuolematon elämä ohjelmasarjassa käsitellään meidän jokaisen elämää koskettavia kysymyksiä:


Jatkuuko elämä kuoleman jälkeen? Jatkuuko vuorovaikutus elävien ihmisten ja edesmenneiden välillä? Onko jälleensyntymä tosiasia? Kuinka oma ajattelu ja tunteet vaikuttavat minuun? Löytyykö älyllistä elämää myös muilta planeetoilta? Onko olemassa kaikille yhteinen alkusyy, luoja eli ts. Jumala? Kuka oli Jeesus ja mitä hän opetti? Mitä valinnanvapauden ja vastuun, syyn ja seurauksen lainalaisuus merkitsee minun elämässäni? Kuinka oman itseni syvällinen tunteminen auttaa minua kehittymään? Kuinka rakennamme onnellisemman tulevaisuuden itsellemme ja muille?  


Haastatteluissa käsiteltävä materiaali perustuu Allan Kardecin luoman spiritismin (Henkien opin) sekä viimeaikaisten tutkimusten esille tuomiin tietoihin.    


Haastatteluissa nähdään mm. konetekniikan DI Pekka Kaarakainen sekä koneasentaja ja medianomi Seppo Pölkki.    

JUHAN 

JUTTUSILLA

Juhan juttusilla kohdataan valoisia ihmisiä, jotka ovat sydämensä ohjaamana rohkeasti löytäneet itseään ja toteuttaneet elämäänsä. Tarkoituksena on rohkaista katsojiaan esimerkeillä, antaa pohdittavaa ja herättää katsomaan sisäänpäin ja kuuntelemaan sydäntään.


Haastattelija, Juha Pennala, on koulutukseltaan diplomi-insinööri (DI) ja toiminut mm. osakkaana ohjelmistoyrityksessä.


Juhan juttusilla ohjelmasarjaa

pääset seuraamaan TÄSTÄ

Kuolematon elämä sarjan ohjelmia pääset katsomaan

TÄSTÄ